Šedá předsíň – Vytvořte tlumený a elegantní design pomocí dlažby

Nečisté obuvi, promáčené deštníky, bicykl, množství tašek a kartonových krabic, každodenní kontakt s různými typy obuvi – stěny a podlahy v předsíni čelí velkým výzvám. K tomu je předsíň prvním místem, které uvidíte, když vstoupíte do domova, a zároveň prvním dojmem pro vaše hosty. Vzhledem k podmínkám a potřebám této místnosti se šedá předsíň jeví jako jedno z nejpraktičtějších a nejflexibilnějších řešení. Podívejme se na důvody!

Šedá stěna

Začněme tím, že se zaměříme výhradně na porcelánovou kameninu. Jsme přesvědčeni, že právě porcelánová kamenina je v předsíni absolutním šampionem v kombinaci designu a funkčnosti, který vydrží esteticky i prakticky po mnoho let.

Jaké interiérové styly doplňuje šedá předsíň?

Výbornou zprávou je, že šedá barva je mimořádně univerzální a snadno se integruje do různých designových stylů. Ať už máte rádi tradiční dřevěný styl, glamour, boho či námořnický dekor, šedá předsíň se hodí všude. Tato barva, symbolizující rovnováhu a klid, se stane perfektním pozadím pro jakékoli další barvy.

Sivý pokoj

Šedá předsíň: Inspirace

Charakter šedé barvy se odvíjí od její inspirace, což může ovlivnit její odstín, barvu či texturu. Je důležité rozhodnout, zda chcete, aby šedá dominovala, nebo spíše doplňovala jiné barvy, například bílou.

Zde jsou některé designové nápady z našeho portfolia

Městský beton

Pokud máte rádi městský a postindustriální styl, keramické obklady inspirované betonem jsou pro vás ideální volbou. Jejich nerovnoměrná struktura přidá vašemu interiéru na zajímavosti. Příkladem může být kolekce Epoxy od Monolith, která se díky velkému formátu obkladů vyhýbá nadměrnému množství spárovací hmoty, usnadňující údržbu v tak frekventovaném prostoru jako je chodba.

Odolný kámen

Kámen, symbol přírody, odolnosti, dlouhověkosti a pevnosti, je ideální volbou pro předsíň. Design dlažby inspirovaný kamenem zajistí, že vaše předsíň bude na hosty působit ohromujícím dojmem již od prvního kroku.

Bílá a šedá předsíň

Kombinace šedé a bílé může být velmi elegantní a nadčasová, zvláště s keramickými obklady inspirovanými mramorem z kolekcí Pietrasanta nebo Speccio Carrara, které se vyznačují vzorem šedých žilek. Pro větší dominance šedé lze zvolit kolekci Speccio Carrara, která v kombinaci s tmavými barvami dodá interiéru hloubku a jedinečnost.

Bílá a šedá předsíň

Jaké barvy se hodí k šedé předsíni?

Šedá barva v předsíni se skvěle doplňuje s dalšími barvami, nabízející širokou paletu možností pro barevné akcenty.

Můžete zvolit například:

  • Tmavě lahvově zelenou pro krásný kontrast mezi městem a přírodou.
  • Neonové doplňky pro oživení prostoru šťavnatými barvami.
  • Pastelové barvy pro zjemnění a zateplení atmosféry.
  • Obklady připomínající dřevo, protože svět se skládá z protikladů.

Doplňky v předsíni

 

Převzato z Tubadzin.pl


Šedá předsíň – Vytvořte tlumený a elegantní design pomocí dlažby Sivá predsieň – Vytvorte tlmený a elegantný dizajn pomocou dlažby